Monipuolista liikuntaa Sauvossa | Liikunta- ja hyvinvointipalvelu Kuntoni

Subtitle lorem ipsum

Alla voit lukea asiakaskokemuksia valmennuksistamme:

"Aloitin harrastamaan triathlonia tammikuussa. Uinnin aloitin uimahallissa jalat pohjassa vapaauinnin alkeita vedellen ja hengittelyä harjoitellen. Toisinaan kävin vähän väliä läpi riittämättömyyden, osaamattomuuden ja epäonnistumisen tunteita. Vertailin itseäni muihin aloittelijana ja jossain vaiheessa epäilin kovasti, että kestääkö kroppani kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa tätä lajia ja en ole enää niin nuorikaan, vaikka nuori olenkin. Epäsäännöllinen vuorotyö ja suurperheen arjen pyöritys sekä opinnot toivat myös omat haasteensa treenien aikatauluttamiseen.

Olin kypsytellyt kevään kuluessa ajatusta, miettinyt ja googlaillut mistä löytäisin henkilökohtaisen valmentajan joka tietäisi kestävyysurheilusta.

Yhteisessä koulutuksessa olin tavannut Tonin ja kuulin, että hän valmentaa/harrastaa triathlonia, sekä muita kestävyyslajeja. Siitä se ajatus kypsyi ja kysyin häneltä tarjousta henkilökohtaisesta valmennuksesta TurkuChallengeen asti ja syntyi sopimus.

Aloitin samoihin aikoihin käynnit myös uintitekniikkavalmennuksessa.
Saadessani tukea Tonilta treenien aikatauluttamiseen ja treeneihin olin älyttömän helpottunut. Kaikki liiallinen suorittaminen ja stressaaminen lajiin ja treeneihin liittyen oli poissa. Tonin kanssa keskustellen soviteltiin muiden menojeni kanssa kaikki seuraavan viikon treenit viikko kerrallaan. Treenit alkoivat sujua kevyemmin ja tapasimme viikoittain Tonin kanssa.  Hän veti huipputreenejä niin lajikohtaisesti kuin yhdistelminä. Yhteistreenien jälkeen oli huippufiilis!!

Avovesiuinti ei ollut niin yksinkertaista kuin olin olettanut. Märkäpuku ahdisti, en saanut henkeä ja huimasi välillä ja uintitaitonikaan ei ole edelleenkään kovin vahva. Erään epäonnistuneen avovesikokemuksen jälkeen kävi jo mielessä, että nyt riittää tämän lajin kanssa. Sain uidessa jonkun "paniikkikohtauksen" ja halusin heti rantaan ja jalat pohjaan. Noustessani vedestä huimasi ja oksetti. Kävimme tapahtunutta Tonin kanssa läpi ja menimme tapahtuneen jälkeen yhdessä uimaan mummosammakkoa. Toni ui rauhassa vieressäni ja puhui minulle rauhoitellen, sinne lampeen jäi se suurin paniikki ja taas jatkettiin treenejä entistä vahvempana.

Ensimmäinen triathlonkisani oli pikamatka johon Toni valmisti minut selkeästi ohjeistaen niin psyykkisesti, fyysisesti, kuin välineellisesti. Odotin kisan jälkeen huipputunnelmaa ja fiilistä, mutta kisan jälkeinen tunnelma ei ollutkaan sitä mitä olin odottanut, vaan fiilis oli tasapaksu ja pettynyt, vaikka tulin toiseksi ja sain mitalin. Tonin kanssa viestitellen ja keskustellen käytiin kisanjälkeisiä fiiliksiä läpi ja taas tuli kasvettua muutama sentti.

Mielestäni parasta Tonissa on aitous. Hän on hyvä kuuntelija ja jämäkkä valmentaja. Huumorintajua löytyy, ymmärrystä ja ennen kaikkea halua ymmärtää sekä eläytymiskykyä. Hänen seurassaan ei tarvitse suorittaa eikä jännittää ja hän vetää kovia ja hyviä treenejä tavoitteellisesti huomioiden kokonaisuuden. Toni viestii kannustaen olemuksellaan ja kun hän sanoo HYVÄ hän todella tarkoittaa sitä. Valmennuksen tavoite on saavutettu onnistuneesti ja olen valmis osallistumaan elämäni ensimmäiseen sprinttimatkaan!"

 "Linda, 34"