Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hinnat eivät sisällä liikuntapaikkojen sisäänpääsymaksuja.

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Meiltä voi ostaa myös lahjakortteja.

Personal training

Yksi valmennuskerta 65 € (sis. alv 24 %)
Sisältää sovittua liikuntalajia yhden ohjatun harjoituskerran. Esimerkkeinä kuntosali tai juoksuohjaus.

1 kk 260 € (sis. alv 24 %)
Sisältää alkukartoituksen ja mittauksen, treeniohjelman, välimittauksen, ravintoneuvonnan, 4x ohjattua harjoitusta, sähköposti- ja puhelintuen.

3 kk 240 €/kk (sis. alv 24 %)
Sisältää alkukartoituksen ja mittauksen, treeniohjelmat, välimittauksen, ravintoneuvonnan, 12x ohjattua harjoitusta, sähköposti- ja puhelintuen, loppumittauksen sekä ohjeistuksen jatkoa varten.

6 kk 220 €/kk (sis. alv 24 %)
Sisältää alkukartoituksen ja mittauksen, treeniohjelmat, välimittauksen, ravintoneuvonnan, 24x ohjattua harjoitusta, sähköposti- ja puhelintuen, loppumittauksen sekä ohjeistuksen jatkoa varten.


12 kk 200 €/kk (sis. alv 24 %)
Sisältää alkukartoituksen ja mittauksen, treeniohjelmat, välimittauksen, ravintoneuvonnan, 48x ohjattua harjoitusta, sähköposti- ja puhelintuen, loppumittauksen sekä ohjeistuksen jatkoa varten.

 

Ravintovalmennus

Ruokavalioanalyysi 80 € (sis. alv 24 %) 
Ruokavalioanalyysin avulla voit selvittää mitä muutoksia sinun kannattaisi tehdä, jotta ruokavaliosi tukisi tavoitteidesi saavuttamista. 

Analyysi sisältää lähtötilanteen kartoituksen, kirjallisen palautteen viiden päivän ruokapäiväkirjan pohjalta sekä ruokavalion muutosehdotukset. Palautteessa huomioidaan syömisen säännöllisyys, monipuolisuus, laatu ja määrä sekä liikuntaharjoittelun vaatimukset. Lisäksi saat tietää energiansaannin, ravintoaineiden jakauman (hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit) sekä kuidun, vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin verrattuna niiden tarpeeseen.

 

3 kk ravintovalmennus 110 €/kk (sis. alv 24 %)  
Valmennus sopii sinulle, joka haluat syödä monipuolisemmin sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia tai haluat ravinto-ohjausta tukemaan liikunnallisia tavoitteitasi. 

Sisältää viisi valmennustapaamista, ruokapäiväkirja-analyysin, ohjeet ruokavalioon, harjoitustehtävät, seurannan sekä sähköposti- ja puhelintuen.

6 kk ravintovalmennus 90 €/kk (sis. alv 24 %)                 
Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea pysyvään painonpudotukseen. 

Sisältää yhdeksän valmennustapaamista, ruokapäiväkirja-analyysin, ohjeet ruokavalioon, harjoitustehtävät, seurannan sekä sähköposti- ja puhelintuen.  

 

Kuntosaliohjelmat

 

Yksijakoinen kuntosaliohjelma 90 € (sis.alv 24 %)

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma sisältää alkuhaastattelun, toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta laaditun kuntosaliohjelman sekä ohjelman läpikäynnin kuntosalilla. 

 

Monijakoiset kuntosaliohjelmat: Kysy tarjous!

 

Testaus

 

Laktaattimittaus 70 € (sis. alv 24 %)

Laktaattitesti tehdään juoksumatolla tai kenttätestinä. Raportti sisältää kynnysmääritykset sekä sykealueet ja valmentajan ohjeistuksen harjoitteluun.

 

Ryhmäliikunta

Kahvakuula           
8 €/kerta (sis. alv 10 %) 
75 €/10 kertaa (sis. alv 10 %)

Pilates                   
kesä: 10 €/kerta (sis. alv 10 %)
kevät/syksy: kurssikohtainen hinta